BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Fugt og affugtning

Tyve procent af boligerne i Danmark har problemer med fugt i boligen, danskerne glemmer at få luftet ud i boligen. Særligt er det med badeværelser og soveværelset, soveværelset er det rum som vi opholder os mest i, otte timer i gennemsnit.

Vi afgiver som regel 2 liter væske om dagen

Mennesket afgiver som regel to liter væske og det er derfor vigtigt at denne fugt vi afgiver, ikke sætter sig fast i rummet, da soveværelset er en af de koldeste rum i boligen er der større risiko for at afgivende fugt sætter sig fast i væggen og vindues partier, hvis dette bliver tilfældet opstår der problemer i boligen såsom husstøvmider og skimmelsvamp.

Undersøg fugt selv

En god måde man selv kan undersøge om der er fugt i soveværelset er ved at se på vinduet hvis der er fugt på ruderne i løbet af dagen og der danner sig små søer og dette ikke kun opstår når der er meget koldt udenfor så er dette en tommelfinger regel på at udluftningen er for dårlig og der skal gøres noget ved det. Hvis dette har stået til over længere tid så kan man se på tapeter der er buler i, dårlig lugt eller i værste tilfælde dannet skimmelsvampsvækst på væggene.

Luftfugtigheden må ikke overstige 65% 

Luftfugtigheden i et rum må som regel ikke overstige 65% og gerne nede omkring 25-40%, hvis luftfugtigheden overstiger 40% er det vigtigt man begynder at gøre noget ved problemet.

Affugt gerne 3-4 gange dagligt

Luft gerne ud 3-4 gange dagligt, hold temperaturen i boligen omkring 17-20 grader, tør ikke tøj indendørs.

Et andet alternativ kan være at erhverve sig en affugter og få denne til at hjælpe med at holde fugten nede. Er heldet ude og du har ikke mulighed for at holde fugten nede selv så er det tid til at kontakte et professionelt firma der har ekspertise indenfor dette.
Vi hos Ness er både certificeret og eksperter indenfor indeklima og sanering, vi kan undersøge din bolig for fugt til præcision og hvis dit problem er en byggefejl kan vi hurtigt får diagnosticeret hvor i boligen problemet ligger, ydermere har vi stor erfaring med at holde fugten ude vi kan forebygge mod at der skulle opstå fugt relateret problemer i din bolig.

Læs mere fjernelse & bekæmpelse af skimmelsvamp

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :