BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Skimmelsvamp bekæmpelse

Du bør handle hurtigt hvis du mistænker der er skimmelsvamp i din bolig, hvis du konstatere større områder med skimmelsvamp er det bedst du kontakter et professionelt firma der kan rådgive dig.

Ness er et professionelt firma der har specialiseret sig indenfor miljøsanering og miljøvenlig service, vi er et firma er arbejder med sanering i lejligheder og huse til daglig.

Brug profesionelle til at fjerne skimmelsvamp

 Når du beslutter dig for at bruge os til at hjælpe dig og rådgive dig er vi klar til at gå i øjenhøjde og forstå dine ønsker. Vi inkluderer derfor altid vores klienter i rådgivningen omkring processen. Du er derfor med til at beslutte, hvilke forundersøgelser, nedrivning og kvalitetskontrol du ønsker.

Når du finder synlig skimmelsvamp og du skal have fjernet skimmelsvamp, så kan du bruge desinficerende midler, hvis du skal bekæmp skimmelsvamp. Det er dog vigtigt at du er opmærksom på, at der efterfølgende skal rengøres grundigt efter et mindre angreb af skimmelsvamp.

Du kan kun selv fjerne skimmelsvamp, hvis der er tale om mindre skimmelangreb. Det er i fx. i forbindelse med ødelagte fuger i badeværelset eller fx når der opstår skimmelsvamp på størrelse med en håndflade eller mindre. Det er dog vigtigt at du søger professionel hjælp, hvis at du møder et større angreb af skimmelsvamp.

Få lavet en forundersøgelse til bekæmpelse af skimmel

Vi anbefaler ofte at man får lavet en forundersøgelse for at kunne kortlægge svampeangrebets størrelse og art, ydermere at forstå hvor problemet opstår fra.

Dernæst hvis nødvendigt finder vi en plan sammen med kunden om hvordan vi bedst mulig kan komme skimmelsvampen til livs uden at destruere mere end nødvendigt af konstruktionen, vi bestræber os nemlig på at aflevere området som det stod før skimmelsvampen var til stede.

Vi afrenser efterfølgende området, igen er vi i dialog med kunden og inkludere kunden i hvorvidt de ønsker en afrensning efterfulgt af forebyggende behandling så skimmelsvampen holder sig væk.

Da vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder har vi markedets strengeste retningslinjer for vores kvalitetskontrol overfor vores ansatte, intet går forbi øjnene når vi kontrollere kvaliteten af arbejdet.

Er du allergisk overfor skimmelsvamp

Når man er allergisk overfor skimmelsvamp, så er det vigtigt at man hurtigst muligt tilkalder professionel hjælp ved angreb af skimmelsvamp, da det kan føre til nogle slemme skimmelsvamp symptomer. Herefter skal man gøre grundigt rent efter skimmelsvamps bekæmpelsen. Herefter skal man være god til daglig udluftning.

Meget fugt er årsagen til skimmel

Fugt er altid årsagen til skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt ved bekæmpelse af skimmelsvamp, at man først får fjernet fugten og udbedret denne. Ellers får man blot skimmelsvampene igen efter et stykke tid. Skimmelsvamp er hurtig til at gro, når der er meget fugt. I mange tilfælde kan det fx. være som resultat af en underliggende skade som fx et sprunget vandrør el anden type af vandskade. Det kan også bare være fordi man har placeret skabet alt for tæt op ad kolde ydervægge. Der er forskellige metoder til at bekæmp skimmelsvamp. Der er 3 godkendte metoder:

  1. Mekanisk afrensning
  2. Desinficerende midler
  3. Micro clean metode (tørdamp)

Hos NESS anbefaler vi at kombinere mekanisk afrensning med desinficerende midler. Vi bruger selv protox hysan, når der skal fjernes skimmelsvamp fra vaskbare overflader.

Hos NESS er du som kunde i fokus

Dine ønsker som kunde er i konstant fokus og vi retter os ind efter hvad du som kunde ønsker.

Efter skimmelsvampen er fjernet foretager vi slutrengøringen, denne rengøring vi tilbyder vores kunder er af allerhøjeste kvalitet og denne rengøringstype er den samme som vi tilbyder vores ”high end” kunder klinikker, lægepraksis og industrikøkkener, her bruges der damp og svanemærkede produkter.

Hos Ness får du kvalitet fra øverste hylde uden at det skal koste dig det hvide ud af øjnene.

Gør det selv skimmelsvamp bekæmpelse med desinficerende midler

Når der opstår skimmelsvamp, så er det fordi der er en tilstedeværelse af fugt, ilt og organisk materiale. Skimmelsvamp kan ikke vokse på andet end organisk materiale, derfor er det vigtigt at du river det inficerede materiale ned. Organisk materiale kan være eksempelvis tapet på kolde vægge. Her er det vigtigt at du bruger et desinficerende middel som fx. rodalon eller protox hysan.

Du skal dog først altid fjerne fugten og alle angrebne materialer. Det vil sige du skal finde årsagen til at der er høj luftfugtighed i det pågældende rum.

Det kan fx. være et sprunget vandrør, som fører til en vandskade. Det kan være manglende isolering som fører til kolde ydervægge, det kan være du tørre tøj indenfor, det kan være at du har fået skimmelsvamp fordi, der kommer svampesporer udefra og møder fugten i rummet. Metoden til bekæmpelse af skimmelsvamp er dog den samme.

Når man fjerner skimmelsvamp skal man altid først fjerne fugten, som er årsagen til skimmelsvamp. Herefter skal du sprøjte skimmeldræbende midler på området; fx rodalon.

Du kan også bruge protox hysan som er specielt udviklet til at fjerne skimmelsvampe. Herefter skal du vaske området grundigt, således at alt det resterende skimmelsvamp fjernes. Det skal understreges at man som privatperson kun kan bekæmpe skimmelsvamp ved mindre angreb.

Det kan hurtigt blive sundhedsskadeligt og især allergikere skal være særligt opmærksom på skimmelsvamp symptomer, som kan opstå. Man kan nemlig udvikle astma i værste tilfælde, hvis angrebet af skimmelsvamp er stort nok.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :