BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Du bør handle hurtigt hvis du mistænker der er skimmelsvamp i din bolig, hvis du konstatere større områder med skimmelsvamp er det bedst du kontakter et professionelt firma der kan rådgive dig.

Ness er et professionelt firma der har specialiseret sig indenfor miljøsanering og miljøvenlig service, vi er et firma er arbejder med sanering i lejligheder og huse til daglig.

Brug profesionelle til bekæmpelse af skimmel

 Når du beslutter dig for at bruge os til at hjælpe dig og rådgive dig er vi klar til at gå i øjenhøjde og forstå dine ønsker. Vi inkluderer derfor altid vores klienter i rådgivningen omkring processen. Du er derfor med til at beslutte, hvilke forundersøgelser, nedrivning og kvalitetskontrol du ønsker.

Få lavet en forundersøgelse til bekæmpelse af skimmel

Vi anbefaler ofte at man får lavet en forundersøgelse for at kunne kortlægge svampeangrebets størrelse og art, ydermere at forstå hvor problemet opstår fra.

Dernæst hvis nødvendigt finder vi en plan sammen med kunden om hvordan vi bedst mulig kan komme skimmelsvampen til livs uden at destruere mere end nødvendigt af konstruktionen, vi bestræber os nemlig på at aflevere området som det stod før skimmelsvampen var til stede.

Vi afrenser efterfølgende området, igen er vi i dialog med kunden og inkludere kunden i hvorvidt de ønsker en afrensning efterfulgt af forebyggende behandling så skimmelsvampen holder sig væk.

Da vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder har vi markedets strengeste retningslinjer for vores kvalitetskontrol overfor vores ansatte, intet går forbi øjnene når vi kontrollere kvaliteten af arbejdet.

Hos NESS er du som kunde i fokus

Dine ønsker som kunde er i konstant fokus og vi retter os ind efter hvad du som kunde ønsker.

Efter skimmelsvampen er fjernet foretager vi slutrengøringen, denne rengøring vi tilbyder vores kunder er af allerhøjeste kvalitet og denne rengøringstype er den samme som vi tilbyder vores ”high end” kunder klinikker, lægepraksis og industrikøkkener, her bruges der damp og svanemærkede produkter.

Hos Ness får du kvalitet fra øverste hylde uden at det skal koste dig det hvide ud af øjnene.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :