NESS Test

Skimmelsvamp DNA Test

Skimmelsvamps DNA TEST

Herunder kan du læse mere om, hvordan DNA testen tages, hvad den koster, fordelene ved DNA Testen i relation til de andre samt ulemperne ved DNA testen.

DNA Testen er den mest præcise

 En DNA Test kan screene og teste et 1-plans parcelhus med op til 150 kvadratmeter. DNA Testen er den mest præcise skimmelsvamp test på markedet. DNA Testen kan bidrage til opsporing af skjult skimmelsvamp. 

Hvordan foretager man DNA Testen

DNA-testen ren praktisk fortages umiddelbart på samme vis som mycometer surface testen, der indsamles støv ved brug af en steril vatpind, derimod tages DNA-testen modsat til mycometer testen centralt i boligen da den er mere præcis og ikke misvisende som mycometer surface testen.

Efter testen er taget indsender man vatpinden til et firma der står for at analysere disse prøver.

Hvad er fordelene ved DNA testen

Fordelene ved denne test er således at det kun tager seks til otte timer så får man prøvesvar da denne ikke skal opdyrkes først. Ydermere kan denne DNA-test give et hint af hvilken del af konstruktion i boligen der er skimmelsvamp i.
Denne test skåner din konstruktion og du behøves derfor ikke destruktive indgreb. Den største fordel ved denne test er at den er justeret så der ikke kommer falske positive svar, den tager nemlig også højde for hvordam der kan komme almindelige støv partikler og snavs med i prøven derfor påvirker det ikke prøveresultatet.

Ulemperne ved DNA Testen

Denne prøve har ikke kun fordele den har selvfølgelig også et par ulemper, blandt disse ulemper er der at denne test metode er ny i Danmark og man kan derfor egentlig argumentere for om den egentlig har videnskabelig dokumentation bag sig, altså om hvorvidt den er legitim og kan bruges som en valid kilde.

Den anden ulempe vi vil komme ind på her handler om selve prøvens kriterier, det kræves for prøveresultatets validitet at der skal bruges en støvprøve som skal være mellem fire uger til tolv måneder gammel, der må altså ikke bruges nyt støv.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi har også bæredygtige tiltag ift. vores valg af maskineri.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjerne skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp