BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Fjernelse af skimmelsvamp

Er dit hus eller lejlighed ramt af skimmelsvamp skal du have fundet ud af hvordan du får fjernet problemet.

Hvad gør du når du har skimmelsvamp? 

Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og derfor er det vigtigt at få gjort noget ved det. Skimmelsvamp kan give anledning til hoste, koncentrationsbesvær og i værste tilfælde åndedrætsbesvær, disse er bare nogle få af de konsekvenser det kan have når der er skimmelsvamp i hjemmet.

Fjern skimmelsvamp før symptomerne for skimmelsvamp

Disse skimmelsvamp symptomer opstår, hvis man får indåndet de svampesporer som skimmelsvamp udleder i luften, kommer disse ned i dine lunger kan det munde ud i allergi lignende tilstande. Det er ikke kun ved indånding at svampesporerne giver skade dette kan også gøre sig gældende ved berøring med skimmelsvampen da den udleder et giftstof derfor er det enormt vigtigt at man får gjort noget ved skimmelsvamps problemet så snart man opdager dens eksistens. Kan man mærke nogle af skimmelsvamps symptomerne, men ikke se noget synligt skimmelsamp så kan man altid få foretaget en undersøgelse af skimmelsvampen.

Årsagen til din skimmelsvamp

Før du sætter i gang med fjerning af skimmelsvamp skal du have fundet ud af årsagen til den er opstået, det er vigtigt at du finder årsagen til fugt og få stoppet dette. Hvis du ikke får sat en stopper for fugten og affugtet dit hjem, vil dit problem blive tilbagevendende.

Hvordan fjerner man så skimmelsvamp

Efter at du har konstateret skimmelsvamp i boligen er der to udveje, hvis svampeangrebet er småt og kan dækkes med en håndflade, kan du kaste dig ud i opgaven og ”gør det selv”, men er angrebet større er du nødsaget til at kontakte en professionel Sanitør.

Vi anbefaler altid en grundig undersøgelse

Det anbefales at du starter med en grundig undersøgelse af boligen for at få afdækket problemet bedst muligt da skimmelsvamp nemt kommer igen hvis man ikke har fået afdækket problemet ordentligt.
Har du områder på størrelse med 0.5 kvadratmeter eller større bør du overveje at få et professionelt firma indenfor sanering til at rådgive dig og bekæmpe skimmelsvampen.
Det er vigtigt at få det professionelle firma til at rådgive dig omkring hvordan du forebygger dit hjem imod på et senere tidspunkt at få skimmelsvamps angreb igen.

Hvordan fjernes skimmelsvamp?

Man skal ved større skimmel angreb altid tilkalde professionel hjælp. Fagfolk indenfor skimmelsanering gør brug af en række forskellige metoder alt afhængig af situationen samt de angrebne materialer. Fælles for det hele er dog, at der altid skal gøres grundigt rent efterfølgende af rekvirent.

Fjern fugten, før du fjerner skimmelsvampene

Fugt skal altid fjernes forud eller samtidig med du fjerner skimmelsvamp. Grunden til dette er, skimmelsvamp har oftest kun brug for fugt til at manifestere sig på vinduer og vægge. Derudover kan skimmelsvamp lede til andre former for svamp. Når du fjerner skimmelsvamp og smider de angrebne materialer ud, så skal du huske at kigge på andet organisk materiale som også kan være ramt. Herudover

Hvad skal du gøre, når du opdager et større angreb af skimmelsvamp?

Hvis huset lugter mug, er skimmelvækst vigtig for at afgøre, hvordan man behandler det ordentligt, før du forsøger at rense det ud. Man skal vide, at fugt forårsager skimmelvækst. Hvis det ikke sker, kan det få problemet til at gentage sig inden for få dage. Før du kan fjerne skimmelsvamp kan du gøre mange vigtige ting. Undersøg disse faktorer – det ville være tilrådeligt at en støbefabrik udfører denne forskning. Det er umuligt at se ind i skjulte strukturer for at finde form.

Hvad koster det at få fjernet skimmelsvamp?

Det er svært at afgøre, om skimmelfjernelse kan koste mere end det vil. Det varierer hovedsageligt af omfanget af angrebet og hvor lang tid det tager for din egen overlevelse. Hvis skaden er primært til væggene i badeværelset og vinduer så har du mulighed for at tage ud stykket selv. Det koster lige, hvad du bruger på stof og linned. Det er tilrådeligt for angriberen at tage ud svampen selv. Når dit tag er oversvømmet eller muggent, bør taget rengøres og svampen tages ned.

Hvorfor skal skimmelsvampe fjernes?

Skimmelsvamp kan skade vores helbred. Hoste, åndedrætsbesvær eller koncentrationsbesvær er nogle af de symptomer, du kan have. Svampe sporer kan forårsage infektionen, når du trækker vejret. Når svampe sporer ind i lungerne, kan det forårsage allergiske reaktioner. Nogle typer af udslæt kan være forårsaget af berøring eller udskillende gifte.

Hvordan fjerner du et mindre angreb af skimmelsvamp?

Hvis du selv oplever et mindre angreb af skimmelsvamp på under 0.5 kvadratmeter, og der er tale om vaskbare overflader, så kan du selv gøre noget ved skimmelsvampen. Du skal dog søge professionel hjælp ved større områder som udgør mere end 0.5 kvadratmeter. Fjernelse af skimmelsvamp ved mindre angreb skal foregå med desinficerende midler, korrekt brug af handsker samt åndedrætsværn. Afrensning skal helst gerne ske med Protox hysan som bekæmper svampene effektivt. Herudover kan afrensning af skimmel også foregå ved brug af høje temperaturer, som man fx. gør brug af ved micro clean metoden.

Hvordan opstår skimmelsvamp?

Der opstår skimmelsvamp ved en række af forskellige årsager. Skimmelsvamp findes naturligt i naturen, men ødelægger indeklimaet når det kommer indefor. Derfor kan man ikke have et sundt indeklima med skimmelsporer i luften. Skimmelsvamp opstår ved tilstedeværelsen af 4 forskellige faktorer:

  1. Almindelig temperatur og ikke ekstremt høje temperaturer
  2. Biologisk materiale
  3. Ilt
  4. Højt fugtniveau (dog ikke flydende vand ved fx. vandskader)

Skimmeludvikling kommer når luften bliver tilstrækkelig fugtig

Her begynder sporene at dannes. Det sker fx. hvis man tørre tøj indenfor, eller hvis man har dårlig ventilation. Eller hvis man mangler at tænde udsugningen ved madlavning i køkkenet. I mange tilfælde kan man få skimmelsvamp ved utætheder i konstruktioner, eller utætheder i vægge som forårsager fugtindtrængning. Herudover komme skimmelsvampe også, hvis man før har fået skimmelsvamp og ikke fået afrenset det grundigt nok.

Desinficerende midler

Når du skal have afvasket synlig skimmelsvamp, så skal du som nævnt først finde ud af fugtårsagen. Herefter kan du fjerne skimmelsvamp vha. desinficerende midler. I mange tilfælde så glemmer man at fjerne fugten først. Det kan føre til at skimmelsvampen kommer igen alle steder.

Efter fjernelse af skimmelsvamp

Efter en skimmelsanering med et desinficerende middel, så skal der rengøres grundigt i alle rum.

Herudover skal man vaske området og lufte grundigt ud. Er det i badeværelset du finder skimmelsvampene og specifikt i fugerne, så skal man fjerne ødelagte fuger og andet organisk materiale, som er inficeret af skimmelsvamp.

Fjernelse af ødelagte materialer

Det kan eksempelvis være tapet, misfarvninger på tøj el. andet. Ved afrensning af skimmelsvamp skal man altid huske at bruge handsker. Herudover er det en god idé altid at udtage en test efterfølgende for at sikre at arbejdet er udført korrekt, så skimmelsvampene ikke kommer igen. Man kan godt afrense skimmelsvamp i små områder, dog ikke ved større angreb af skimmelsvamp el. større områder med skimmelsvampsangreb. Det kan man ikke, da skimmelsvampene er sundhedsskadelige.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :