BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Fjernelse af skimmelsvamp

Er dit hus eller lejlighed ramt af skimmelsvamp skal du have fundet ud af hvordan du får fjernet problemet.

Hvad gør du når du har skimmelsvamp? 

Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og derfor er det vigtigt at få gjort noget ved det. Skimmelsvamp kan give anledning til hoste, koncentrationsbesvær og i værste tilfælde åndedrætsbesvær, disse er bare nogle få af de konsekvenser det kan have når der er skimmelsvamp i hjemmet.

Fjern skimmelsvamp før symptomerne for skimmelsvamp

Disse skimmelsvamp symptomer opstår, hvis man får indåndet de svampesporer som skimmelsvamp udleder i luften, kommer disse ned i dine lunger kan det munde ud i allergi lignende tilstande. Det er ikke kun ved indånding at svampesporerne giver skade dette kan også gøre sig gældende ved berøring med skimmelsvampen da den udleder et giftstof derfor er det enormt vigtigt at man får gjort noget ved skimmelsvamps problemet så snart man opdager dens eksistens. Kan man mærke nogle af skimmelsvamps symptomerne, men ikke se noget synligt skimmelsamp så kan man altid få foretaget en undersøgelse af skimmelsvampen.

Årsagen til din skimmelsvamp

Før du sætter i gang med fjerning af skimmelsvamp skal du have fundet ud af årsagen til den er opstået, det er vigtigt at du finder årsagen til fugt og få stoppet dette. Hvis du ikke får sat en stopper for ”fugten og affugtet” dit hjem, vil dit problem blive tilbagevendende.

Hvordan fjerner man så skimmelsvamp

Efter at du har konstateret skimmelsvamp i boligen er der to udveje, hvis svampeangrebet er småt og kan dækkes med en håndflade, kan du kaste dig ud i opgaven og ”gør det selv”, men er angrebet større er du nødsaget til at kontakte en professionel Sanitør.

Vi anbefaler altid en grundig undersøgelse

Det anbefales at du starter med en grundig undersøgelse af boligen for at få afdækket problemet bedst muligt da skimmelsvamp nemt kommer igen hvis man ikke har fået afdækket problemet ordentligt.
Har du områder på størrelse med 15x15cm eller større bør du overveje at få et professionelt firma indenfor sanering til at rådgive dig og ”bekæmpe skimmelsvampen”.
Det er vigtigt at få det professionelle firma til at rådgive dig omkring hvordan du ”forbygger” dit hjem imod på et senere tidspunkt at få skimmelsvamps angreb igen.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :

Modtag pris