BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Information til lejere

 Som lejer har du en del rettigheder vedr. skimmelsvamp. Her kan du læse mere om dem.

Lejers pligt

Som lejer er du forpligtet til at holde din bolig i forsvarlig stand. Det betyder konkret at du skal holde en relativ lav fugtighed ved at lufte ud 3 gange dagligt af 5 min. Anvende emhætte ved madlavning og el. ventilator/vindue ved badning samt undgå tøjtørring indendørs. Du skal desuden holde møblerne ca. 10-15 cm fra ydrevæggende.

Udlejers pligt

Som udlejer har man altid pligt til at sikre at boligen, der udlejes, er i sundhedsmæssigt forsvarlig stand. Lejeren skal ikke kunne blive syg ved at opholde sig i boligen. Udlejer har også pligt til at reagere på henvendelse omkring sundhedsfare ved opholdelse i boligen. Viser det sig, at der i boligen er skimmelsvamp, skal årsagen determineres. Vi anbefaler altid at tage kontakt til et uvildigt rådgivningsfirma, som kan bedømme årsag samt omfanget af problemet. Viser det sig at årsagen til fugt og dermed skimmelsvamp er forårsaget af konstruktionsmæssige fejl eller mangel i lejemålet, må udlejer tage denne på sin ryg og betale for udbredelsen af skaden. Viser det dog sig at være lejer der er skyld i misligholdelse af boligen, så vil lejeren skulle tage sig af det.

Jeg har skimmel i min lejebolig – Hvem har ansvaret?

Det er som nævnt lejer der har ansvaret, hvis fugtproblemet skyldes misligholdelse af lejligheden. Altså hvis lejer ikke har luftet ud, ikke varmer boligen tilstrækkeligt op eller ikke anvender emhætte under madlavning. Skyldes problemet derimod fejlkonstruktioner, som resulterer i fugt. Så er det under den omstændighed udlejers pligt at få fjernet skimmelsvampen. 

Uenighed mellem udlejer og lejer

Hvis udlejer ikke reagerer på dine henvendelser omkring skimmelsvamp eller du er uenig med udlejerens løsning, kan du fremsætte spørgsmålet for huslejenævnet. Huslejenævnet træffer dog kun afgørelse i sagen, hvis problemet er udlejerens ansvar. Altså enten at udlejer ikke har vedligeholdt boligen tilstrækkeligt eller at boligen har konstruktionsfejl, som forårsager et højere fugtniveau.

 Kommunalbestyrelsen hjælp ifbm. skimmelsvamp

Du kan også henvende dig til kommunalbestyrelsen, hvis udlejer ikke følger op på dine henvendelser inden for rimelig tid. Kommunalbestyrelsen vil herefter foretage en undersøgelse af lejemålet. Hvis kommunalbestyrelsen finder lejemålet ubeboeligt, kan de nedlægge forbud mod benyttelse af lejemålet. Dette vil også motivere udlejer til at få løst problemet. 

Ness rådgiver dig GRATIS

Kontakt os, hvis du gerne vil have gratis rådgivning med din skimmelsvamps situation og du ikke ved, hvad du skal gøre. Vi kan også formidle kontakt til udlejer for at få løst problemet.

Læs mere fjernelse & bekæmpelse af skimmelsvamp

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :