NESS Test

MYCOMETER Air Test

Mycometer Air Test

Her får du indblik i hvad Mycometer Air Test bruges til, hvordan den bruges, fordele ved testen og ulemperne ved testen.

Mycometer Air Test Bruges til at måle sporer i luften

Mycometer Lufttest bruges til at måle hvor stort et antal af sporer der er i luften i boligen fra skimmelsvamp.

Hvordan udtages en prøve med Mycometer Air Test?

Du udtager en prøve, ved at gøre brug af et luftstrømsapparat. Luften  siver igennem et fint filter, der kan opsnappe svampesporer på en dyrkningsplade. Disse sporer bliver så undersøgt og efter fire til seks dage har man resultatet på hvor mange antal forskellige skimmelsvampskolonier der eksisterer i boligen.

Det er vigtigt at testen ikke står alene

Det er vigtigt at denne test ikke står alene, da den indtager alle sporer af skimmelsvamp også dem der er i luften i naturen. Bruger du altså testen alene kan du ikke skelne mellem svampe sporer fra naturen og sporer fra skimmelsvampe kolonier i dit hjem. Brug derfor testen i kombination med andre.

Fordele ved lufttesten

Fordelen ved testen at denne hurtigt kan udføres uden skade på boligen eller lokalets konstruktion. Den er god til at finde ud af om skimmelsvamps sporerne er kommet i andre rum. Det giver et udtryk for væksten og den mulige forekomst af skimmelsvamp i andre rum. Den anden store fordel er, at Mycometer Air Testen kan artsbestemme. Du kan altså finde ud af, hvilke skimmelsvamps arter du har boende i din konstruktion. Det er en idéel prøve at tage efter fjernelse, renovering eller bekæmpelse af skimmelsvamp.

Ulemper ved Mycometer Air Test 

Mycometer kan ved tidligere stadier ikke altid registere skjult skimmelsvamp, som fx. ligger under tapetet eller bag en konstruktion. Ligeledes fortæller den dig ikke, hvor du har skimmelsvamp. Du kan altså påvise du har skimmelsvamp, men ligger det gemt kan du ikke vide, hvor i boligen du har skimmelsvamp hvilket kan være pænt frustrerende. Her kan man fx. bruge termografering for at opspore skimmelsvampen.

Ydermere tager det fire til seks dage for at få resultat på luftmålingen.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi har også bæredygtige tiltag ift. vores valg af maskineri.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjerne skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp