NESS Test

MYCOMETER Surface Test

Mycometer Surface Test – Skimmelsvamps test

Herunder kan du kæse mere om Mycometer Surface Testen. Du får indblik i følgende: Hvad koster testen, hvordan tages testen, hvad er fordelene og hvad er ulemperne ved testen.

Mycometer Surface Test – den mest anvendte skimmelsvamps test

Mycometer overfladetesten er nok den mest anvendte metode

Hvordan tages en Mycometer Surface Test

Man bruger testen således:

Først tages en steril vatpind denne vatpind bliver kørt over overfladen, hvor der er mistanke for skimmelsvamp og vatpinden sættes derefter i en steril tube med væske, denne test kan analyseres på stedet eller man kan tage testen med tilbage på laboratorium.

Det er vigtigt at der ligger tankevirksomhed bag stedet, hvorfra prøven udtages. Du må eksempelvis ikke tage testen et sted, hvor der er for meget støv. Det må du ikke da støv som altid indeholder sporer fra skimmelsvamp der er kommet ind via udluftning. Udtager du altså en prøve fra et støvet sted, som har skimmelsvamps sporer kan du opleve en falsk positiv. 

Det anbefales derfor at man egentlig tager prøven fra et sted, man ikke regner med at der er en skimmelsvampskoloni. På denne måde regnes testen for at være mere sikker og mere præcis i sit resultat. 

Denne test skal ikke stå alene ligesom med de andre test. Det er altid godt at kombinere med to test, så har et langt mere retvisende billede. 

Hvordan fungerer en Mycometer Surface Test

Testen fungerer ved at registrere enzymerne fra skimmelsvampen. Den påviser altså enzymer, som skimmelsvampen har.

Fordele og ulemper ved overflade testen.

Fordele ved mycometer overfladetesten er at du får svar inden for et par timer, du kan tage prøven og testen selv, hvis du ikke har testudstyret kan du sende prøven ind til et laboratorium. De vil så undersøge den for dig og komme med en tilbagemælding. Testen kan også bruges som en slags kvalitetskontrol efter bekæmpelse af skimmelsvamp.

Ulemperne ved skimmelsvamps testen:

Den største ulempe ved denne test er at man ikke kan typebestemme hvilken skimmelsvamp der er på spil. Den er altså ikke i stand til arts bestemmelse, som DNA testen fx. kan.

Derudover kan denne test give et falsk positiv, hvis der tidligere har været skimmelsvamps sporer el. skimmelsvamp tidligere. Det kan den i og med at enzymerne fra skimmelsvampen kan forblive selvom skimmelsvampen er helt bekæmpet og væk.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :