NESS Test

Pro Clean Test

Pro clean protein test

Proclean proteintest er en test der fungerer nogenlunde på samme måde som dna-testen, det er en vatpind der køres hen over det område der ønskes testet og mistænkes som inficeret, enzymet reagere og den giver resultat indenfor 10 minutter, den giver en farve som testresultat. Denne prøvetype er relativ ny og den yngste i flokken, lanceret i 2005.

Protein testen giver indikation på proteinrester i skimmelsvamp

Den har fire farver den kan vise, den første farve giver en indikation på at der ingen proteinrester er i prøven, indikation to viser der er en mild forekomst af protein, de sidste to viser at mængden af protein er for høj og her er det en indikation på at der muligvis er et skimmelsvamps angreb. Den kan anvendes som kvalitetskontrol efter fjernelse af skimmelsvamp.

Pro clean protein testen er den mest anvendte

Denne test er den mest anvendte test på markedet, den bruges også af rengøringsbranchen som en kvalitetskontrol indikator.

Denne prøve virker således at den måler de proteinrester der ligger på overfladen, testen måler proteiner som ligger i skimmelsvampens cellemembran, testen er også udviklet til at kunne finde bakterier og andre mikroorganismer.

Fordelene ved protein testen

Fordelene ved denne test er at test resultatet opnås efter få minutter, mere præcist max 10 min, ydermere kan analysen af pro clean proteintesten laves på stedet og den kan give klar besked om hvorvidt, der er skimmelsvamp eller ikke.

Prøven er nem og kan egentlig udføres af alle, en lille vejledning også er man klar til at kunne gøre det selv. Man behøves ikke nogen måleinstrumenter eller lignende prøven kan tages kun ved at have Proclean testsættet, og prøven kan tages på alle materialer altså virker den på både træ beton og tapet. Prøven har lang holdbarhed og er billig i drift, derfor er muligt at have ekstra liggende til tider hvor den skal bruges.

Ulemperne ved protein testen

Ulemper ved denne test er at testen på ingen måder kan artsbestemme skimmelsvampen og den er også følsom overfor andre typer af proteinforekomster end skimmelsvamp altså vil den også være positiv på bakterier eksempelvis.
Derfor er det vigtigt at man forstår at den kan give falsk positiv, men testen vil aldrig give falsk negativ altså hvis den viser ingen proteinforekomster så har du ingen problemer, vil man have en større præcision er det bedre at bruge Mycometer Surface testen.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :