BLIV RINGET OP

91 99 66 99

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

RING TIL OS VI UDARBEJDER ET KNIVSKARPT TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKADEDYRENE I DIN BOLIG

Skadedyrsbekæmpelse i københavn og omegn

Er din bolig blevet ramt af skadedyr? Du har forsøgt at bekæmpe dem, men uden success? NESS tilbyder alt i skadedyrsservice. Vi anvender altid miljørigtige midler i bekæmpelsen af skadedyr og går ikke kompromis med kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på at vi bruger de rigtige midler til de rigtige opgaver.

Altid korrekt brug af midler i skadedyrsbekæmpelse

Vi anvender altid miljørigtige midler da vi har en meget klar politik på området. Nogle midler kan være sundhedsfarlige og må for eksempel ikke anvendes indendørs, hvor andre midler ikke er stærke nok til at kunne klare arbejdet. Vi er bekendt med en masse forskellige løsninger indenfor området, hvorfor vi altid tager udgangspunkt i den enkelte sag og derfra tager en informeret beslutning omkring brug af midler og hvordan opgaven skal løses.

NESS tager sig af følgende skadedyr i københavn

  • Skægkræ
  • Myrer
  • Husmår
  • Kakkelakker
  • Biller
  • Væggelus

og meget mere. Kontakt os for specifikke spørgsmål omkring skadedyr.

Ring gerne på 91 99 66 99 eller indsend dine kontaktoplysninger i vores formular, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. 

 

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skadedyr. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skadedyr i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS’ medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skadedyr?

Kontakt os for et tilbud på fjernelse af dine skadeddyr.