BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Skimmelsanering hos NESS: Effektiv udbedring af skimmelsvamp

Hos NESS arbejder vi med sanering af skimmelsvamp. Når uheldet er ude og angrebet har taget fat, så det vigtigt at udarbejde en plan hurtigst muligt.

Der skal handles omgående og det skal være effektivt. Skimmelsvamp kan virke skadende på kroppens organer. Der er en masse symptomer forbundet med høje niveauer af skimmelsvamp. Se evt. skimmelsvamps symptomer 

NESS har mange års erfaring med udbedring og behandling af skimmelsvamp. Vi kan hjælpe dig i gennem hele processen, alt fra udbedring af skaden til skimmelsanering og kvalitetskontrol efterfølgende.

Skimmelsanering skal foretages af fagfolk

Der er en masse ufaglærte i branchen, som hævder kendskab til skimmelsanering og professionalisme. Du kan dog risikere sjusket arbejde, manglende kvalitetskontrol, forkert metode og andre ting, hvis du ikke vælger rigtigt første gang.

Vi anbefaler altid at bruge et skimmelsanerings firma, som benytter sig af protox metoden samt mekanisk metode, hvor end det giver mening. Grundlæggende set mener de fleste malere, at man blot kan slibe væggen ned og male over. Det slår vi fast hos NESS. Det kan man IKKE.

Skimmelsvampen vil vise sig på overflade indenfor relativt kort tid og skabe samme problemer som før. Derfor er det vigtigt at skimmelsanere grundigt og omfattende således der ikke er flere sporer i luften og dermed ikke risiko for skimmelvækst igen.

 

NESS rådgiver dig i gennem hele skimmelsanerings processen

Når NESS har en sag så er vi gode til at bevare overblikket og sørge for at tage os af alle dele af skimmelsaneringsarbejdet. Dette betyder, at vi rådgiver dig gennem hele processen. Herunder skimmelsvamps undersøgelse, fugtteknisk undersøgelse, skimmeltest: mycometer surface test, mycometer air test, proteintest etc.

Vi hjælper med følgende:

 • Diagnosticering og at finde selve roden til problemet
 • Vurdere hvor omfattende skaden er
 • Foretage målinger
 • Udtage skimmelsvamps test
 • Analysere skimmelsvamps test
 • Rådgivning og vejledning
 • kvalitetssikring af andres skimmelsanering.
 • Fugttekniske undersøgelser
 • Udbedring af det underliggende problem for skimmelvækst.
 • Selve skimmelsaneringen.

Kvalitetssikring af skimmelsvamp hos NESS

Når NESS bliver sendt ud til en større opgave foretager vi en grundig undersøgelse som skal ligge til grund for skimmelsaneringen. Denne undersøgelse vil have til formål at vurdere omfanget af skimmelvæksten, årsagen til skimmelvækst og fugtårsagen. En handlingsplan for grundig skimmelsanering af det skimmelbefængte område.

I rapporten beskrives der, hvilke materialer der skal bortskaffes, hvilke overflader der skal have en grundig rengøring efterfølgende, hvor I er ramt størst.

Generelt set så er processen følgende for skimmelsanering:

1) Rekvirent ringer til NESS.

2) NESS kommer ud og kigger på opgaven.

3) Foretager en grundig undersøgelse.

4) Udarbejdelse af rapport og handlingsplan til skimmelsaneringsmænd.

5) Skimmelsanering ifølge protox metoden kombineret med mekanisk metode.

6) Skimmeltest efter endt sanering for at kontrollere arbejdet.

Det tidligere skimmelbefængt område bliver først frigivet efter godkendelsen af kvalitetskontrollen, således vi kan være sikre på at området ikke stadig udgør en sundhedsmæssig risiko.

Har du brug for skimmelsanering?

Der er mange faktorer der spiller ind ift. om du har brug for en skimmelsanering eller ej. For selv at vurdere om du har skimmelsvamp kan du altid kigge efter små kolonier af varierende farve.

Nogle gange optræder skimmelsvamp i sort, nogle gange ser du lyserød skimmelsvamp, andre gange kan du se grøn skimmelsvamp, blå skimmelsvamp osv. Det vigtige er om selve plamagerne er i koloniform. Skimmelsvamp vokser i fugtige omstændigheder og på organisk materiale.

Kemisk afrensning

Når man foretager en skimmelsanering kan det gøres på forskellige måder. Når du bestiller en professionel skimmelsanering så kan du forvente at de gøre brug af mindst 1 ud af 3 grundlægger metoder:

 1. Kemisk afrensning
 2. Mekanisk afrensning
 3. Tør damp afrensning (micro clean metode)

Gør skimmelsvamps firmaet ikke brug af en af disse metoder, så er det meget sandsynligt at de ikke har forstand på at fjerne skimmelsvamp.

Sundt indeklima

Kan man få skimmelsvamp i et sundt indeklima? Det spørger mange boligejere omkring. Det kan man grundlægge set ikke. Større mængder af skimmelsvamp kræver fugt, organiske materialer og ilt til at overleve. Det betyder at hvis du eliminerer fugt fra ligningen så der intet skimmelsvamp. Eliminerer du ilt, intet skimmelsvamp eller hvis du fjerner organiske materialer. Da vi hverken kan fjerne organiske materialer eller ilt, så bliver vi nødt til at fjerne fugt.

Fugt opstår af forskellige grunde. Der kan opstå byggefugt, opstigende grundfugt og andre typer af fugt. Man taler også om brugsfugt. Det kommer i mange tilfælde af manglende udluftning samt manglende ventilation. Der kan også være en konstruktionsfejl, der forårsager fugten, som fx. utætte tage, skade på sokkel, utætte vinduer, vandskade, manglende udluftning på lofter osv.

Professionel skimmelsanering

Når du skal fjerne skimmelsvamp så er det vigtigt, at al skimmelsvamp bliver fjernet. Det gælder alle former for skimmelsvamp og alle materialer som er inficeret samt alle inficerede områder skal rengøres.

Der er forskellige typer af skimmelsvampe, men årsagen til den opstår er næsten altid det samme. Høj luftfugtighed, som opstår af et underliggende problem. NESS har stor erfaring med fjernelse af skimmelsvamp, samt sanering.

Vi har også stor erfaring med konstatering af skimmelsvampene samt udbedring af denne. Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og derfor skal det inficerede område altid bekæmpes hurtigst muligt.

Skimmelsvampene skal man altså have fjernet hurtigst muligt ellers kan det inficere hele bygningen og forårsage flere skader. Hvis ikke skimmelsvampen bliver fjernet hurtigst muligt, så eksisterer en større risiko for at skimmelsvamps støv spreder til hele bygningen.

Når man har skimmelsvamps sporer i hele bygningen, så vil der ved tilstedeværelse af fugt opstå skimmelsvamp i andre rum. Derudover kan skimmelsvamps støv også være sundhedsfarligt, hvis de konstruktioner, der er tilstede ikke tillader udluftning.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :