BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Undersøgelse og fjernelse af skimmelsvamp på dit badeværelse

NESS undersøger skimmelsvamp på badeværelser og fjerner skimmelsvamp. Vi hjælper gennem hele processen. Det er ikke altid lige til, når der skal fjernes skimmelsvamp. Oftest skal det først undersøges om det man mistænker for at være skimmelsvamp rent faktisk er skimmelsvamp, og hvor stort er problemet. Kan du selv tage dig af det med noget hysan el. skal der en professionel indsats til. Alle disse spørgsmål får du svar på i vores skimmel undersøgelse.

I mange tilfælde kan man selv fjerne skimmelsvamp, men når omfanget er større end en håndflade så skal man have fat i et professionelt skimmelsvampsfirma. Vi har specialiseret os i at fjerne skimmelsvamp, undersøge for skimmelsvamp og teste samt måle for skimmelsvamp. Det gør vi både på lofter, i kældre, badeværelser og andre steder i boligen.

Ring gerne på 91 99 66 99 for et uforpligtende tilbud i dag

Fjern skimmelsvamp i dit bad

NESS har specialiseret sig i at fjerne skimmelsvamp. Vi har mange års erfaring indenfor skimmelsvamp fjernelse på badeværelset. Vi kender alle de hyppige og sjældne forklaringer på skimmelsvamps angreb. Oftest er det udluftning der fejler gevaldigt, hvilket fører til fugt. I andre tilfælde har rekvirent glemt fuger i badeværelset, som så lader vand løbe ind bag fliserne og dermed skabe fugt. Uanset problemet har vi altid det rette mandfolk og udstyr til at kunne klare opgaven. Vi hjælper med alt fra den indledende undersøgelse til at finde problemet til skimmelsvampen til nedrivningen af fliser og andet i badeværelset til saneringen af skimmel. Vi afslutter med en skimmelsvamp test for at sikre, der ikke er noget skimmelsvamp tilbage. Kontakt os i dag for et skarpt tilbud på skimmel fjernelse og forebyggelse på dit badeværelse.

Skimmelsvamp på badeværelset opstår som årsag af fugt

Når man tager et bad, spreder vandet sig omkring fliserne. Hvis man svøber gulvet efter badet, så vil der danne sig sorte skimmel pletter på silikonefugerne. Dette kan som nævnt nemt fjernes med en grundig rengøring. Nogle gange er der dog ikke tilstrækkelig ventilation og fugten får derfor ikke lov til at komme ud af badeværelset. Det øger risikoen for skimmelsvamp. Fugten sætter sig i badeværelsets vægge, fuger og andet. Det skaber vækstbetingelser for skimmel. Derefter er skimmelsvamp uundgåeligt. Man skal derfor reagere hurtigt, når man opdager skimmel angreb. Når først skimmelsvampsangrebet tager fat i vægge og fuger i badeværelset, så er det ikke lige til at fjerne skimmelsvampen. Her skal man tage fat i et professionelt firma.

Skimmelsvamp på badeværelset kan sprede sig

Hvis du får et alvorligt skimmelangreb på badeværelset kan det godt sprede sig til andre dele af boligen. Skimmelsvampen udskiller nemlig sporer, når der er et angreb. Disse sporer kan sprede sig i hele boligen, og hvis der er fugt tilstede i andre steder af boligen så vil angrebet af skimmelsvamp manifestere sig der også. Det er luftfugtigheden der er afgørende for om skimmelsvampen kan sprede sig. Hvis der er høj luftfugtighed, så er der øget risiko for skimmel indendørs. Skimmelsvampen spreder dog oftest ikke til fliser, det trives nemlig ikke på fliser og har meget svært ved at vokse på dem. Det vokser ofte på fuger i badeværelset el. tapet og vægge. Man kan derfor i mange tilfælde forhindre skimmelvækst ved at have fliser bygget helt op i badeværelset og jævnligt udføre en grundig rengøring.

Professionel fjernelse af skimmelsvamp fra badeværelset

Har du skimmelsvamp på badeværelset, så kan NESS hjælpe dig. Mange oplever skimmelsvamp i deres badeværelse. Skimmelsvampen viser sig i form af sorte pletter på fuger i badeværelset. Hvis angrebet af skimmelsvamp i badeværelset kun er pletter på fuger, så er der ikke meget at være bekymret for. Dette kan man sagtens selv fjerne med desinficerende midler. Er det derimod et skimmelsvamps angreb som er omfattende og har inficeret fugerne imellem fliserne på væggen og evt. loftet? Så er det en anden sag.

Gør det selv fjernelse af skimmelsvamp

I nogle tilfælde af skimmelsvamp kan du selv fjerne skimmelsvampen. Det kan du gøre med fx. rodalon el. protox hysan. Følg denne nemme guide:

1) Find årsagen til skimmelsvamp. Skimmelsvampe opstår pga. fugt.

2) Find en løsning til årsagen for skimmelsvampe.

3) Hvis der er skimmelsvamp i fugerne, så udskift fugerne hvis det er silikonefuger.

4) Hvis det er i betonfugerne mellem fliser på badeværelsets væggen, så skal du sprøjte det med enten rodalon eller et professionelt middel. Du lader det desinficerende middel virke på svampen.

5) Efter de desinficerende midler har virket på svampen i længere tid, kan du begynde at skrubbe med en nylon børste. Evt kan du købe en børste som kan tilsluttes til en skruemaskine. Du kører herefter børsten over svampen.

6) Nu vil du kunne begynde at se angrebet blive mindre. De sorte pletter burde meget gerne forsvinde lige så stille, mens du kører børsten over svampen.

7) Herefter sprøjter du mere af dit desinficerende middel på svampen. Du skal huske at lufte godt ud alt imens, da for meget af midlet kan være irriterende, så sørg for at der er en slags udluftning.

8) Efter fjernelsen af skimmelsvampen, kan du sprøjte midlet i nærliggende områder i badet. Selv hvis du ikke kan se synlig skimmelsvamp, så kan der være skjult skimmelsvamp i dit bad el. andre steder, så sørg for at slutte af med at sprøjte lidt sporadisk i badet, således du kan dræbe alle sporer.

OBS. har du allergi for skimmelsvamp, så skal du holde dig langt væk fra angrebet og de svampe der er. Det dårlige indeklima kan forårsage hovedpine, og andre symptomer. Oplever du hovedpine selvom du ikke har allergi, så skal du også tage en pause med at fjerne skimmelsvamp. Det kan i nogle tilfælde også være luftfugtighed der forårsager symptomer, men for en sikkerhedsskyld skal man være ekstra opmærksom.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :