BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Skimmelsvamp i kælderen – sådan kommer du af med det

 Vi har stor erfaring med skimmelsvamp i kældre. Vi har undersøgt kældre for skimmelsvamp og fjernet skimmelsvamp i kældre. Vi har erfaring med begge dele og har du brug for et gratis tilbud står vi til rådighed. Læs mere forneden omkring skimmelsvamp i din kælder

 Skimmelsvamp vokser under 3 betingelser. Fugt, Ilt og biologisk materiale. To af disse betingelser er altid til stede. Det er ilt og biologisk materiale. Derfor er fugt altid årsagen til skimmelsvamp. Derfor er fugt i kælderen et kæmpe problem du altid skal være opmærksom på. Hvordan kan du så se om kælderen er fugtig? Hvad er årsagen til fugt i kælderen? Hvad kan du gøre ved problemet?

Skimmelsvamp i din kælder er forårsaget af fugt 

Fugt i kælderen fører til skimmelsvamp i kælderen. Skimmelsvamp kan forårsage allergi og kan resultere i ubehagelige gener. Især nogle er særligt sensitive for skimmelsvamp og kan mærke effekten med det samme. Dette er fx mennesker, der lider af astma, luftvejesygdomme og generelt dårligt immunforsvar. Skimmelsvamp i kælderen kan bl.a. se således ud: 

skimmelsvamp kælder

Foroven ses en skimmelbefængt yderkældervæg.

Hyppige grunde til fugt i en kælder

Fugt i en kælder kommer typisk fra omgivende terræn. Specifikt hvor jordens indhold af vand fra regnvand trænger igennem ydrevægge i kælderen eller gulvet i kælderen. Hvis jord med højt indhold af vand trænger igennem, så afgives fugten til luften, hvorved den relative luftfugtighed stiger i rummet. Det fører så til at skimmelsporerene danner kolonier der, hvor der findes biologisk materiale. Det kan være støv, tapet, træ og så videre. Det kan være et alvorligt problem, hvis skimmelsvamp manifesterer sig i trækonstruktioner, da fjernelsen af skimmelsvampen på trækonstruktionen er en svær opgave. Ser man skimmelsvamp nogen steder i kælderen skal det fjernes omgående før det spreder sig, derudover skal fugtårsagen elimineres ellers danner skimmelsvampen sig igen ret hurtigt.

En anden grund til fugt i kælderen er utætte afløbsbrønde eller afløbsledninger eller lækkede vandrør i kælderen.

 Den sidste hyppige grund vi ser, er hvis der er et badeværelse i kælderen eller der hyppigt tørres tøj i kælderen. Det afgiver nemlig fugt til luften. Da kælderen normalt ikke har ordentlig ventilation beregnet til større mængder af damp.

 Se efter fugt i kælderen 

Hvordan kan du se efter fugt i din kælder? Start med at tjekke din kælder jævnligt. Du ved der er skimmelsvamp i din kælder, hvis du ser:

  • Skjolder på væggene i kælderen
  • Puds, tapet eller maling bobler op
  • Vand på gulvet el. andre steder som følge af rørutæthed
  • Synlig skimmelsvamps kolonier
  • Saltudtræk på væggene
  • Lugter muggent eller sært ift. resten af boligen. 

Hvis du ser nogle af de ovenstående problemstillinger, så vil det være en god idé at tage kontakt til os, så vil vi se nærmere på problemet. En skimmelsvamps undersøgelse hos os koster blot 1995,-. Kan du se skimmelsvamp i et område mindre end 0,5 kvadratmeter, så kan du blot fjerne det med noget klor. Hold dog jævnligt øje med kælderen for, at se om det kommer tilbage således du hurtigt kan gøre noget ved det. Jo hurtigere du gør noget ved problemet jo flere penge sparer du.

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker lidt rådgivning er du altid velkommen til at ringe til os på 91 99 66 99

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :