BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Skimmelsvamp loft – sådan kommer du af med det

Vi har stor erfaring med skimmelsvamp på loftet. Vi har både en masse erfaringer med undersøgelser af loftet med henblik på skimmelsvamp, men også selve udbedringen af skimmelsvamp på loftet.

Skimmel vokser under 3 betingelser. Det er tilstedeværelsen af fugt, ilt og biologisk materiale. Derfor vil du altid få skimmelsvamp, hvis der er fugtigt. Problemet med loftet er, at der er nogle hyppige årsager til fugt i loftet og dermed skimmelsvamp på loftet. Hvordan finder du så ud af om, der er skimmelsvamp på loftet? Hvordan finder du fugt på loftet? Hvordan fjerner du skimmelsvamp fra dit loft? Hvad skal du gøre hvis du opdager skimmel på dit loft? De spørgsmål kommer vi ind på. 

Hvad gør du, hvis du opdager skimmelsvamp på loftet?

Når du opdager skimmel kan det være en angstprovokerende situation. Man kan frygte for sit helbred, gener og sine børn. Det er dog ikke ALT skimmelsvamp, der er direkte farligt. Det kommer både an på omfanget af skimmelsvampsangrebet og arten af skimmel. Det er dog noget man altid skal gøre noget ved, da påvirkning af skimmelsvamp over længere tid forværrer symptomerne på skimmelsvamp. Omfatter angrebet under 2 kvm så kan du selv udrede problemet. Er det over 2 kvm så skal du straks forlade loftet og ikke gå der op. Ring til et professionelt skimmelsvamps firma. Du kan ringe til os på 91 99 66 99 alle dage undtagen søndag helt til 18.00. Ellers kan du beregne pris her

Hyppige grunde til skimmelsvamp på loftet

Fugt på loftet kan opstå på mange forskellige måder. Her gennemgår vi enkelte men hyppige fejl vi ser i konstruktionerne, som resulterer i fugt på loftet og dermed også skimmelsvamp.

En hyppig grund til fugt på loftet er netop, at vejret nemt kan trænge ind på loftet. Regn kommer nemt ind på loftet, hvilket afgiver vand til luften og dermed øger fugtigheden. Der er oftest nemlig ikke isoleret ordentligt på loftet.

En anden grund kan være, hvis nu emhætten i køkkenet er forbundet til en udsugning, og den så går igennem loftet. Er der hul eller fejl i røret fra køkkenet til loftet og ud så kan fugten ende i loftet, hvilket så skaber et skimmelsvamps angreb.

Opdager du skimmel på loftet, hvor omfanget er under 2kvm

Hvis du opdager skimmelsvamp på loftet, men angrebet er mindre end et areal på 2kvm, så kan du selv udbedre skimmelsvampen. Du skal gøre følgende:

1) Finde fugtårsagen til skimmelsvampen. 

2) Eliminer fugtårsagen, således der ikke kommer mere fugt på loftet.

3) Støvsug skimmelsvampsangrebet med en støvsuger, der har et HEPA filter. 

4) Afrens skimmelsvampen med PROTOX Hysan. Skrub med en børste og kør i cirkulære bevægelser. Sørg for at give den gas her. 

5) Vask ned med hysan. 

6) Behandl med protox akvagrund el. skimmel

Hvis du har spørgsmål eller blot ønsker lidt rådgivning er du altid velkommen til at ringe til os på 91 99 66 99

 

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :