skimmelsvamp test

Er du i tvivl om du har skimmelsvmap? Vi tester mulig skimmel for 1995- DKK

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Skimmelsvamps Test

Skimmelsvamp test til din bolig

Har du mistanke omkring skimmelsvamp? Måske du oplever nogle af skimmelsvamps symptomerne? Vi anbefaler at man bestiller en skimmelsvamp test ved den mindste mistanke, da nogle arter vokser eksponentielt. Ved at påvise skimmelsvamp hurtigere med en test, kan man hurtigere lægge en handlingsplan for det videre forløb.

Få professionelle fagfolk ud til at teste for skimmelsvmap

Når NESS kommer ud til en skimmelsvamps undersøgelse og tester for skimmelsvamp får du præcise resultater og kan være sikker på korrekt udførelse og prøveudtagning. Du får hos NESS professionel rådgivning i forbindelse med skimmel i boligen. Vi kan hjælpe dig med at bestemme omfangen af din skimmelsvamps undersøgelse og hvilke skimmelsvamps test du skal benytte dig af. Ring enten på 91 99 66 99 el. send mail på kontakt@ness.dk alternativt kan du benytte dig af vores prisberegner.

Hvorfor vælge NESS til test

Når du vælger NESS vælger du en bæredygtig, miljørigtig løsning som i øvrigt er en af de førende indenfor skimmelsvamps test. Vi varetager alt med skimmelsvamp lige fra din første mistanke til påvisningen af skimmel og til udbedring af problemet, hvor vi fjerner skimmeslvamp.

Hvordan foregår en skimmelsvamps undersøgelse

Da en skimmelsvamps undersøgelse varierer alt efter undersøgelsens omfang, så præsenterer vi istedet et par cases du som kunde kan have et bedre indblik i det:

Case 1: Ydervæg i et rum med mørke misfarvninger på ca. 1 knytnæve størrelse

NESS Sender en fugttekniker ud til rekvirenten med fugtmålingsudstyr og nogle skimmelsvamps test. Rekvirenten har haft et klædeskab stående helt tæt op ad en ydervæg. Der er nu misfarvninger. Fugtteknikeren undersøger hele rummet for fugt ved at fugtmåle ydervægge samt indervægge for referencemåling. Fugtmålingsresultaterne viser, at der umiddelbart ikke er fugtproblemer. Fugtteknikeren udtager en pro clean proteint test på den skimmelbefængte ydervæg. Resultatet viser forekomst af proteiner, hvilket er en indikation på skimmelsvampen. Fugtteknikeren anbefaler rekvirent således: Der skal støvsuges med HEPA filter og vaskes ned med PROTOX hysan evt. behandles med PROTOX skimmel. Kunden var selv i besiddelse af en støvsuger med HEPA filter og da området var under 2 kvadratmeter gav det bedst mening, at rekvirenten selv sørgede for udreningen, da SBI Anvisning 274 netop vurderer, at man selv kan løse problemet såfremt at det skimmelbefængtede område ikke udgør mere end 2 kvadratmeter. Prisen for denne undersøgelse var 1995,- DKK

 

Typer af skimmelsvamps test

NESS tilbyder tre forskellige skimmelsvamps test.

  • Proclean protein test
  • Mycometer surfarce test
  • Mycometer air test
  • Luftplade test
  • DNA test
  • Kontaktaftryksplade

Proclean protein test til Skimmelsvamp

Proclean protein test er en skimmelsvamp test som man bruger til at påvise proteiner. I skimmelsvamp er der proteiner, derfor kan proclean protein test bruges som en en billig skimmelsvamps test, der hurtigt kan give en indikation af skimmelsvamp på overfladen. Testen er udviklet i samarbejde med den amerikanske rumorganisation NASA. Fordelen ved testen er, at de giver hurtigt resultat.
Læs mere om protein testen her

Mycometer surfarce skimmelsvamp test

Mycometer testen er mere præcis end proclean protein testen. Her er resultatet et udtryk for skimmelsvamps væksten. Resultatet viser, hvorvidt der er tale om gammel og udtørret skimmelsvamp eller skimmelsvamp i vækst. Testen bruges ved at man skraber overfladen med en vatpind og derefter sætter vatpinden i reagensglasset og sender det retur til os. Vi får testen analyseret på laboratorium og giver svar retur.
Læs mere om Mycometer surface testen her

Skimmelsvamps DNA Test

Skimmelsvamp DNA-testen er den dyreste men også mest præcise test på hele markedet. Den anvendes i forbindelse med påvisning af skjult skimmelsvamp i boligen eller lokalet. Med DNA-skimmelsvamp-testen, får du også en arts bestemmelse, som bruges til at påvise den pågældende skimmelsvamps art, der vokser i lokalet eller boligen. På den måde kan det påvises om den pågældende skimmelsvamp er sundhedsfarlig.
Læs mere omkring DNA testen her og bestil den

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Næste Trin

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :

Modtag pris