NESS Test

Skimmelsvamps test

Skimmelsvamp Test

Skimmelsvamp test til din bolig

Har du mistanke omkring skimmelsvamp? Måske du oplever nogle af skimmelsvamps symptomerne? Vi anbefaler at man køber en skimmelsvamp test ved den mindste mistanke, da nogle arter vokser eksponentielt. Ved at påvise skimmelsvamp hurtigere med en test, kan man hurtigere lægge en handlingsplan.

Test Selv for Skimmelsvamp

NESS tilbyder tre forskellige test selv skimmelsvamp test. Du kan iværksætte disse tests for hurtigt at finde ud af om, du har skimmelsvamp i din bolig eller dine lokaler. Du kan altid ringe til NESS for at høre mere om vores tests. Vi tilbyder grundlæggende følgende tests:

  • Proclean protein test
  • Mycometer surfarce test
  • DNA test

Fordele ved brug af skimmelsvamp test

Når du bruger vores skimmelsvamp test, får du hurtig svar retur og afhængig af, hvilken test du benytter dig af, vil du kunne bestemme niveauet af skimmel. Er det voksende skimmel, er skimmelsvampen sundhedsfarlig, hvilken art er det? Når du tester selv er det billigere end at få en professionel ud og undersøge. Han bruger de samme test. Derudover er det den samme test, der bruges af vores profesionelle fagfolk.

Ulemper ved brug af skimmelsvamp test

Uden relevant erfaring med de forskellige typer af skimmelsvamps test kan der forekomme fejl under udførslen, hvilket kan medføre falske positiv eller falskt negativ. Derudover bliver omfanget ikke bestemt. Når en professionel fra NESS kommer ud til en skimmelsvamps undersøgelse, så kan du være sikker på at skimmelsvamps testen er udført korrekt. Du kan ligeledes være sikker på, at du får et retvisende billede af omfanget vedr. skimmelsvamps angrebet.

Proclean protein test til Skimmelsvamp

Proclean protein test er en skimmelsvamp test som man bruger til at påvise proteiner. I skimmelsvamp er der proteiner, derfor kan proclean protein test bruges som en en billig skimmelsvamps test, der hurtigt kan give en indikation af skimmelsvamp på overfladen. Proclean protein test koster under et par hundrede kroner.
Læs mere om protein testen her

Mycometer surfarce skimmelsvamp test

Mycometer testen er langt mere præcis end proclean protein testen. Her er resultatet et udtryk for skimmelsvamps væksten. Resultatet viser, hvorvidt der er tale om gammel og udtørret skimmelsvamp eller skimmelsvamp i vækst. Testen bruges ved at man skraber overfladen med en vatpind og derefter sætter vatpinden i reagensglasset og sender det retur til os. Vi får testen analyseret på vores laboratorium og giver svar retur.
Læs mere om Mycometer surface testen her

Skimmelsvamps DNA Test

Skimmelsvamp DNA-testen er den dyreste men også mest præcise test på hele markedet. Den anvendes i forbindelse med påvisning af skjult skimmelsvamp i boligen eller lokalet. Med DNA-skimmelsvamp-testen, får du også en arts bestemmelse, som bruges til at påvise den pågældende skimmelsvamps art, der vokser i lokalet eller boligen. På den måde kan det påvises om den pågældende skimmelsvamp er sundhedsfarlig.
Læs mere omkring DNA testen her og bestil den

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi har også bæredygtige tiltag ift. vores valg af maskineri.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjerne skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp