skimmelsvamp test

Er du i tvivl om du har skimmelsvmap? Vi tester mulig skimmel for 1995- DKK

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Skimmelsvamps Test

Skimmelsvamp test til din bolig

Har du mistanke omkring skimmelsvamp? Måske du oplever nogle af skimmelsvamps symptomerne? Vi anbefaler at man bestiller en skimmelsvamp test ved den mindste mistanke, da nogle arter vokser eksponentielt. Ved at påvise skimmelsvamp hurtigere med en test, kan man hurtigere lægge en handlingsplan for det videre forløb.

Få professionelle fagfolk ud til at teste for skimmelsvmap

Når NESS kommer ud til en skimmelsvamps undersøgelse og tester for skimmelsvamp får du præcise resultater og kan være sikker på korrekt udførelse og prøveudtagning. Du får hos NESS professionel rådgivning i forbindelse med skimmel i boligen. Vi kan hjælpe dig med at bestemme omfangen af din skimmelsvamps undersøgelse og hvilke skimmelsvamps test du skal benytte dig af. Ring enten på 91 99 66 99 el. send mail på kontakt@ness.dk alternativt kan du benytte dig af vores prisberegner.

Hvorfor vælge NESS til test

Når du vælger NESS vælger du en bæredygtig, miljørigtig løsning som i øvrigt er en af de førende indenfor skimmelsvamps test. Vi varetager alt med skimmelsvamp lige fra din første mistanke til påvisningen af skimmel og til udbedring af problemet, hvor vi fjerner skimmeslvamp.

Hvordan foregår en skimmelsvamps undersøgelse

Da en skimmelsvamps undersøgelse varierer alt efter undersøgelsens omfang, så præsenterer vi istedet et par cases du som kunde kan have et bedre indblik i det:

Case 1: Ydervæg i et rum med mørke misfarvninger på ca. 1 knytnæve størrelse

NESS Sender en fugttekniker ud til rekvirenten med fugtmålingsudstyr og nogle skimmelsvamps test. Rekvirenten har haft et klædeskab stående helt tæt op ad en ydervæg. Der er nu misfarvninger. Fugtteknikeren undersøger hele rummet for fugt ved at fugtmåle ydervægge samt indervægge for referencemåling. Fugtmålingsresultaterne viser, at der umiddelbart ikke er fugtproblemer.

Fugtteknikeren udtager en pro clean proteint test på den skimmelbefængte ydervæg. Resultatet viser forekomst af proteiner, hvilket er en indikation på skimmelsvampen. Fugtteknikeren anbefaler rekvirent således: Der skal støvsuges med HEPA filter og vaskes ned med PROTOX hysan evt. behandles med PROTOX skimmel. Kunden var selv i besiddelse af en støvsuger med HEPA filter og da området var under 2 kvadratmeter gav det bedst mening, at rekvirenten selv sørgede for udreningen, da SBI Anvisning 274 netop vurderer, at man selv kan løse problemet såfremt at det skimmelbefængtede område ikke udgør mere end 2 kvadratmeter. Prisen for denne undersøgelse var 1995,- DKK

Skjult skimmelsvamp og forskellige skimmelsvampe

Når der skal findes skjult skimmelsvamp, så er det vigtigt at kigge på bygningens konstruktion. Man kigger fx. efter er der meget fugt, er der noget synligt skimmelsvamp tilstede, man kigger på enkelte bygningsdele, man kigger på skimmelsvamps symptomer som fx. om brugerne af bygningen mærker irriterede øjne eller i værste tilfælde får koncentrationsbesvær, hukommelsessvigt etc. Skimmelsvampesporer kan nemlig forårsage mange forskellige symptomer. Oftest skal man have gang i destruktive indgreb, når man skal finde skjulte skimmelsvampe.

Typer af skimmelsvamps test

NESS tilbyder forskellige metoder til at teste for skimmelsvamps arter:

  • Proclean protein test
  • Mycometer test (lufttest og overflade test)
  • Luftplade test
  • DNA test
  • Kontaktaftryksplade
  • Proclean protein test til Skimmelsvamp

Proclean protein test er en skimmelsvamp test som man bruger til at påvise proteiner. I skimmelsvamp er der proteiner, derfor kan proclean protein test bruges som en en billig skimmelsvamps test, der hurtigt kan give en indikation af skimmelsvamp på overfladen. Testen er udviklet i samarbejde med den amerikanske rumorganisation NASA. Fordelen ved testen er, at de giver hurtigt resultat.
Læs mere om protein testen her

Mycometer overflade test

Mycometer testen er mere præcis end proclean protein testen. Her er resultatet et udtryk for skimmelsvamps væksten. Resultatet viser, hvorvidt der er tale om gammel og udtørret skimmelsvamp eller skimmelsvamp i vækst. Testen bruges ved at man skraber overfladen med en vatpind og derefter sætter vatpinden i reagensglasset og sender det retur til os. Vi får testen analyseret på laboratorium og giver svar retur.
Læs mere om Mycometer surface testen her

Skimmelsvamps DNA test & DNA analyse

Skimmelsvamp DNA test er den dyreste men også mest præcise test på hele markedet. Det skyldes den dyre DNA analyse man skal have foretaget efterfølgende. Den anvendes i forbindelse med påvisning af skjult skimmelsvamp i boligen eller lokalet. Med en DNA analyse, får du også en arts bestemmelse, som bruges til at påvise den pågældende skimmelsvamps art, der vokser i lokalet eller boligen. På den måde kan det påvises om den pågældende skimmelsvamp er sundhedsfarlig.
Læs mere omkring DNA testen her og bestil den

Gør-det-selv skimmelsvamp test – Hvilken skimmelsvamp test skal du vælge

Nu har vi snakket om forskellige skimmelsvamp test, som du kan bruge til at påvise forskellige arter. Det vigtigste i gør det selv løsninger er, at du sparer penge på det og at testen ikke giver falsk positive resultater eller et falsk negativt svar.

Får du et positivt resultat, skal der altid undersøges nærmere, du kan ikke blot lægge en plan for udbedring. Når skimmelsvamps angrebet finder sted, så er fagfolk bedst egnet til at udbedre angreb af skimmelsvamp. Men du kan dog godt køre med en gør det selv løsning, hvis du blot vælger de rette test. Vil du blot teste et enkelt område kan du bruge pro clean test, den kan i mange tilfælde give falsk positive resultater men den giver sjældent falsk negativ.

Den måler ikke skimmelsvamp direkte, men proteinholdigt materiale. Når der er vækst af skimmelsvamp på organisk materiale, så vil svampesporer udskille proteiner ved et biprodukt af vækst. Den kan dog ikke afgøre hvilke skimmelsvampe du har at gøre med. Men den er god til at påvise, at der er skimmelsvamp tilstede. Det er en steril vatpind, som du skraber på det angrebne materiale. Den måler ikke luftens indhold eller hele bygningen men blot det enkelte lille område.

Hvis du gerne vil teste forskellige typer skimmelsvamp så kan du udnytte dna testen. Pro clean test måler efter særligt biologisk aktive skimmelsvampe, hvor DNA testen er mere sensitiv og kan også måle skjulte skimmelangreb.

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :