BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

BEREGN DIN PRIS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

h

NESS UDARBEJDER EN HANDLINGSPLAN FOR FORLØBET

NESS FJERNER SKIMMELSVAMPEN - NESS PURE

NESS UDFØRER KVALITETSKONTROL OG TESTS

Skimmelsvamp undersøgelse

Mistænker du skimmelsvamp i din bolig? Kan du måske se et skimmelsvamps angreb? Har du brug for hjælp til at påvise skimmelsvamp? Er du interesseret i at høre mere om priser? Her får du svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med en skimmelsvamp undersøgelse. Du vil få svar på, hvad koster en skimmelsvamps undersøgelse, hvordan undersøger vi din bolig for skimmelsvamp? Hvilke undersøgelser og test gør vi brug af? Er dit indeklima årsagen til skimmelsvamp?
Oplever du skimmelsvamp symptomer? Få hjælp af en ekspert hurtigst muligt. Kontakt NESS hvis du skal have professionel hjælp til undersøgelse af skimmelsvamp

Hvordan foretager vi en skimmelsvamp undersøgelse

Når Ness skal foretage en skimmelsvamp undersøgelse kigger vi altid på en række af faktorer, der kan påvirke skimmelsvamps væksten og skimmelsvamp i din bolig. Vi måler altid den relative luftfugtighed i det pågældende rum eller i din bolig, for lige at danne os et overblik over fugt og indeklimaet i din bolig. Herefter kan vi ved enkelte tilfælde gør brug af termografi og et termografisk kamera, for at danne os et overblik over, hvor der kunne være skimmelsvamp. Dette er oftest, hvis skimmelsvampen ligger skjult eksempelvis under tapetet eller lignende. Herefter udtager vi prøver, hvor der er størst sandsynlighed for at kunne forekomme skimmelsvamp. Herefter gør vi brug af en række test, som vi beskriver forneden.

Få hjælp af professionelle skimmel fagfolk

Når NESS kommer ud og skal foretage en skimmelsvamp undersøgelse så kan du være sikker på kvaliteten af vores arbejde. Hos NESS kan vi sikre præcise og detaljeret rådgivning ifbm. Skimmelsvamp. Så reagerer du på nogle af skimmelsvamps symptomerne, så kan du med fordel kontakte os. Vi sikrer en grundig undersøgelse, der kortlægger og fortæller dig om dit skimmelsvampsangreb. Vi gør brug af en masse test og bruger disse i kombinationer, hvor det giver mening. De forskellige test fortæller hver sin del om det store billede og ved kombinationen af disse kan vi lave en fyldestgørende rapport, der fortæller dig hvor du har skimmelsvamp, hvilken art der er tale om, er den sundhedsfarlig og hvor stort omfanget af din skimmelsvamp er.

 

Undersøgelse af skimmelsvamp – Test

Når vi skal undersøge din bolig for skimmelsvamp, så gør vi altid brug af flere metoder for at sikre et resultat som er præcist og akkurat. Vores kombination af metoder er det der sikrer et præcist og forsvarligt resultat på skimmelsvamps underøgelsen. Vi gør brug af følgende metoder:

Mycometer test – air

Når vi udtager air testen er det for at få en idé om selve omfanget af sporer, der er i luften. Derudover kan vi ved hjælp af Mycometer air testen finde ud af hvilken skimmelsvamps art, der er i luften. Vi får altså en god idé omkring, hvilken skimmelsvamp der er tale om. Det hjælper os i vores vurdering og rådgivning. Testen giver også et udtryk for forekomsten af skimmelsvampen i andre rum end det pågældende rum. Vi sender prøveudtaget til et laboratorium efter undersøgelsen.
• Læs mere om mycometer air test her

Mycometer test – surface

Denne test er med til at påvise skimmelsvampen. Den kigger specifikt efter de enzymer skimmelsvampen efterlader. Den kan dog godt vise en falsk positiv, hvorfor vi altid kombinerer de forskellige test til forskellige formål.
• Læs mere om Mycometer surface test her

DNA test

Den største fordel ved denne prøve er, at den ikke giver falske positiver. Da man tager støvpartikler samt andre reststoffer i mente, når denne test analyseres. Derfor er den næsten altid en nødvendighed ved en skimmelsvamps undersøgelse. Den kan redde en, hvis Mycometer surface test giver et falsk positiv. DNA Testen er derudover rigtig god til at fortælle os, hvilken af de forskellige skimmelsvampe der er tale om. Den kan således bekræfte den mistanke, som de forskellige testresultater giver. Den kan derfor hjælpe med at afklare de skimmelsvamp symptomer, som du el. i mærker.
Læs mere om DNA test her

Pro Clean protein test

Pro Clean protein testen fungerer på lidt ligesom DNA-testen. Du kører en steril vatpind over det område, du mistænker for skimmelsvamp. Så putter du vatpinden tilbage og enzymet vil så reagere med stofudtaget. Du får svaret efter 10 minutter. Resultatet påviser mængden af proteiner i stofudtaget. Er proteinniveauet højt, jamen i det tilfælde kan der være stor sandsynlighed for et skimmelsvamps angreb.
• Læs mere om Pro Clean protein testen her

 

NESS hjælper med bekæmpelse af skimmelsvamp

Husk på at Ness ikke udelukkende foretager undersøgelser omkring skimmelsvamp, men vi fjerner og bekæmper skimmelsvamp.

Ness Rapport

Efter vi har foretaget en undersøgelse af din skimmelsvamp, får du et lille overblik over dit skimmelsvamps angreb og om hvorvidt, der er skimmelsvamp i din bolig eller ej. Når vi modtager resultaterne fra de diverse prøver, er der også mulighed for at vi kan udforme en detaljeret og grundig rapport.

Rapporten vil beskrive omfanget, hvor i boligen der er skimmelsvamp, hvilken art der er tale om (bl.a. om den er sundhedsfarlig)

Skimmelsvamp undersøgelse pris

Vi foretager skimmelsvamp undersøgelse af private boliger, lejeboliger, offentlige institutioner og privatejede virksomheder. Vi har etableret samarbejde med flere boligforeninger og forsikringsselskaber over hele landet. Vi tilbyder gratis rådgivning, så tøv aldrig med at kontakte os, hvis du har brug for en skimmelsvamp undersøgelse.
Vores specifikke priser er forneden i en tabel som du kan se længere nede

Skjult skimmelsvamp

Når du skal finde skjult skimmelsvamp er det vigtigt at lave en grundig gennemgang af bygningens konstruktion. Det kan være nødvendigt i mange tilfælde at foretage destruktive indgreb, når der skal ledes efter skjult skimmelsvamp.

De kan nemlig i værste fald udvikle sig virkelig meget, hvis de får nok organisk materiale samt fugt. Når man finder noget der kan give mistanke på skimmelsvamp, så skal der altid foretages nærmere undersøgelser.

Når der er synlig skimmelsvamp skal man blot lave en type test for at bestemme, hvilken slags skimmelsvamps art det er. Det kan man undersøge nærmere ved at indfange sporerne ved en luft måling.

Derefter skal alle inficerede overflader skimmelsaneres og derefter skal der noget desinficerende middel på. Det kan man også gøre under udbedring. Får man ikke styr på det, når angrebet viser sig så kan man risikere i værste tilfælde, at hele bygningen inficeres, hvis der er fugt tilstede.

Synlig skimmelsvamp

Hvis du opdager synlig skimmelsvamp i bygningens konstruktioner, så skal du have fat i et firma der har styr på at fjerne skimmelsvamp. Skimmelsvampe vokser nemlig ret hurtigt under de rigtige forhold. Det kan fx. være i forbindelse med vandskader, manglende udluftning el. andre skader som forårsager skimmelsvamp.

Synlig skimmelsvamp viser sig ved plamager på biologisk materiale som fx. tapet, tekstil el. støv. Når der er mistanke om skimmel, så vil man ofte tage en test af den synlige skimmelsvamp, herefter vil testen sendes til et laboratorium som så kan undersøge hvilke slags svampesporer det drejer sig omkring. Herefter kan man gøre noget ved problemet.

Hvad gør man, når der er skimmelsvamp i din bolig?

Hvad kan du gøre, når du mistænker dit hjem for skimmelsvamp? Hvad gør du når du har problemer med skimmelsvampe?

Vi ville altid anbefale lige at få undersøgt din bolig ved mistanke. Når du så får undersøgt din bolig for skimmelsvamp, hvad enten det er os eller et andet firma, så kan man gå i gang med at bekæmpe skimmelsvamp. Hos NESS gør vi begge, så er du i tvivl tilbyder vi rådgivning over telefonen.

Skimmelsvamps undersøgelse pris

 

Skimmelsvamps Undersøgelse 1995,-
Enkelrumsundersøgelse inkl rapport 3495,-
Lejligheder op til 100 kvm 4495,-
Hus/Lejlighed - Fra 100 kvm Spørg efter pris
Materialer 
Skimmelsvaps test fra 135,-
Pro clean protein test
Kontaktaftryk agar plade
Mycometer surface test
Mycometer air test
DNA - Lufttest
DNA - Støv prøve

BLIV RINGET OP

91 99 66 99

Tjek af hvis følgende er tilfældet

Fordele ved Ness

Miljøvenligt

NESS gør brug af både miljøvenlige og bæredygtige midler til fjernelse af skimmelsvamp. Vi indgå i diverse bæredygtige tiltag for at passe på miljøet. Læs mere under om os.

Hele sjælland

NESS Dækker hele sjælland. Hvad enten du skal have fjernet skimmelsvamp i københavn, omegn eller på kysterne på sjælland.

Værdi for pengene

Hos NESS får du værdi for pengene. Vi har sparet meget af mandskabstimerne væk ved brug af avancerede maskiner. Det gør det billigere for dig som kunde hos NESS.

Kvalitet

Efter kundetilfredshed vægter vi kvalitet. Du vil derfor altid opleve et veludført arbejde, når du har haft NESS ude på en opgave.

Du er i centrum

Som kunde er du og din tilfredshed altid i centrum hos NESS. Vi vægter din tilfredshed højt og lever af glade kunder. Derfor er din tilfredshed alt afgørende for forløbet hos NESS.

Ekspertise

Alle NESS' medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De har de rigtige kurser og uddannelser bag sig. Det er din garanti for kvalitet.

Har du brug for at få bugt med skimmelsvampen?

Beregn din pris for enten undersøgelse el. fjernelse af skimmelsvamp

BEREGN PRIS

0$

Tusind tak for din anmodning. Vi kontakter dig snarest.

Antal rum

Antal rum det drejer sig om

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Skimmelsvamp eller skadedyr?

Beskriv gerne kort opgaven

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Antal kvadratmeter

Antal kvadratmeter det drejer sig om

Det behøver ikke at være præcist blot et estimat. Det er udelukkende de rum, der skal undersøges.

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Bemærkninger

Hvis du har eventuelle bemærkninger, kan du skrive dem ind i feltet. (Ikke nødvendig at udfylde.)

Du skal vælge en mulighed for at fortsætte

Kontaktoplysninger

The final estimated price is :

Summary

Beskrivelse Information Kvantitet Price
Discount :
Total :